08.09.2024 02:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 06.11.2023

У Тернополі тривають роботи з відновлення доріг, тротуарів та дворів

Завдяки сприятливим погодним умовам працівники підрядних організацій  продовжують роботи з благоустрою у Тернопільській громаді. Підключення інженерних мереж водопостачання, водовідведення та влаштування дощової каналізації триває на вул. Михайла Грушевського. Зокрема, на ділянці проведення робіт, в межах перехрестя вул. Михайла Грушевського та вул. Юліуша Словацького, повністю перекрито рух транспорту до 15 листопада. Продовжується ремонт вул. Гайової. Цими днями тут повністю завершили роботи ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” білять стіни після затоплення

Працівники ПП “Вікторія – М” білять стіни після затоплення, яке виникло внаслідок пориву комунікацій у одній із квартир. Через дане протікання намокли стіни на сходових клітках, через що вони після підсихання потребують косметичного ремонту. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять побілку стін

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять побілку стін після встановлення батарей на сходовій клітці у будинку на вулиці Володимира Великого, 6. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Заміну частини каналізаційного лежака проводять працівники ПП “Люкс”

Часткову заміну лежаків проводять працівники ПП “Люкс” у підвалі шостого під’їзду багатоповерхівки на проспекті Злуки, 55. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” встановлюють розповітрювачі

У рамках підготовки до опалювального періоду працівники ПП “Люкс” закупили та встановлюють автоматичні розповітрювачі в окремих квартирах. Зокрема, у багатоповерхівці на проспекті Злуки, 55 було встановлено розповітрювачі у двох квартирах. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Формувальну обрізку дерев здійснили працівники ПП “Люкс”

Формувальну обрізку та зрізку сухих дерев здійснили працівники ПП “Люкс” у дворах на вулиці Тарнавського, 16 Роботи виконували із залученням автомобіля для висотних робіт. Формувальну обрізку дерев проводять у рядових та алейних насадженнях з метою збереження природної або штучної форми рослин. Формувальна обрізка проводиться для рівномірного зростання гілок. Вона дає можливість надати правильну форму кроні дерева. Розрізняють слабке, помірне та ... Детальніше »