20.09.2024 00:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 09.05.2023

10 травня буде тимчасово припинено газопостачання будинків у центральній частині міста

Як повідомляє ПрАТ «Тернопільміськгаз», у зв’язку з проведенням аварійно-ремонтних робіт на газопроводі середнього тиску, що на вул. Оболоня, 10 травня з 10:00 до 18:00 год, буде тимчасово припинено газопостачання  будинків у центральній частині міста (від вул. Руська до вул. Білогірська, від вул. Гайова до вул. Торговиця). Адміністрація КП «Тернопільміськгаз» просить вибачення у споживачів за тимчасові незручності. Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” косять прибудинкові території

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці Симоненка, 18, 20. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави на протязі тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Графік зупинок котелень та паливних КП “ТМТКЕ” на ремонтний період 2023 pоку

Г Р А Ф I К зупинок  котелень, паливних та ділянок теплових мереж КП “ТМТКЕ” на ремонтний період 2023 p.     № п/п Назва об’єкту Адреса об’єкту Період зупинки 1 2 3 4 Котельня вул. Лемківська,23                                                               міжопалювальний Паливна вул. Зелена,30а                                                                    період 2023 р. Котельня вул. Збаразька,27а Котельня вул. Збаразька,37 Котельня вул. Шопена,3 Котельня вул. Микулинецька,64а Котельня вул. H.Свiт,11 (СШ ... Детальніше »

Заміну світильників проводять працівники ПП “Східний масив”

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Східний масив”. Зокрема, здійснено заміну світильників на LED на сходовій клітці будинку на бульварі Данила Галицького (четвертий підїзд) та влаштування датчиків руху на поверхах багатоповерхівки. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, ... Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” проводять ремонт фасадної стіни

Працівники ПП “Східний масив” проводять ремонт фасадної стіни під парпетом у будинку на бульварі Данила Галицького, 3. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на вулиці 15 Квітня,15, бульварі Куліша,10 та  Куліша, 8. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави на протязі тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків проводять працівники ПП “Тернопіль Комсервіс”

Працівники ПП “Тернопіль Комсервіс” продовжують фарбування лавок для відпочинку, турнікетів та обладнання дитячих майданчиків на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Також працівниками підприємства виконується дрібний ремонт лавок та обладнання і виготовлення та встановлення нових лавок. Тернопіль житлово-комунальний         Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” влаштовують решітки на входах до підвалів

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” влаштовують решітки на входах до підвалів. Металеві решітки у підвал сьомого під’їзду будинку на вулиця Симоненка, 6. Решітки встановлені з метою запобігання проникнення сторонніх осіб до підвалів. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну запірної арматури у будинку

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт запірної арматури на пульті опалення у п’ятому під’їзді будинку на вулиці Вербицького, 10. Запірна арматура або перекривна арматура — це пристрої для перекривання потоку робочого середовища в трубопроводах, котлах, агрегатах, резервуарах та інших технічних апаратах. Найпоширеніший вид трубопровідної арматури. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Довженка. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »