20.09.2024 14:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 01.12.2022

Тернопіль отримав екскаватор та технічне обладнання від міжнародних партнерів у рамках Проєкту енергетичної безпеки України

Нещодавно Тернопіль отримав міжнародну технічну допомогу в рамках Проєкту енергетичної безпеки України, який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку «USAID». Для потреб міста з-за кордону передано екскаватор компанії JCB (Англія) для швидкої ліквідації можливих аварій на теплових мережах системи централізованого теплопостачання міста. Окрім того, передано також труби й з’єднувальні частини трубопроводів для об’єднання локальних районних теплових мереж найбільших котелень Тернополя ... Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ДП “Авторитет Плюс”

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ДП “Авторитет” у будинку на вулиці Старий Ринок, 3. Роботи проводять із залученням автомобіля для висотних робіт. Тут змінюють частину євроруберойду, а також смолять парапети. Працівники підприємства просять мешканців обмежити перебування на покрівлі. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. ... Детальніше »