28.03.2024 11:42
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У свкері Чорновола встановили особливу ялинку

Минулого тижня у центрі Тернополя,  а саме в сквері на вулиці Чорновола, встановили оригінальну ялинку. Як розповідає начальник управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський, ділянка цього року була реконструйована у стилі “хай-тек”, тому і ялинку тут облаштували відповідну.

  • Головний елемент фонтану “Кульбаба” на зиму був демонтований, тому виникла ідея, щоб тут була якась локація для фото на зимовий період. Отак тут і з’явилася “хай-текова” надувна ялинка. Виконана вона із спеціального непромокаючого вогнетривкого брезенту, всередині має підсвітку,  а також працює генератор, який її надуває. Завдяки руху повітря всередині ялинка рухається. Це – елемент мобільного прикрашання міста, відтак на нічну частину доби її забирають,- каже Олег Соколовський.

Цілком можливо, що на рохання тернополян дану ялинку перемістять на інші локації. Звертаємося до тернополян із проханням не псувати ялинку та елементи ілюмінації та новорічого декору, якими прикрашене місто. Веселих свят вам!

Тернопіль житлово-комунальний