26.04.2024 06:21
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Тернополяни крадуть детектори руху, встановлені у їхніх під’їздах

У лютому цього року ми повідомляли, що працівники  ПП “Благоустрій” проводять  роботи із заміни світильників у будинках, які обслуговує вказане підприємство. Зокрема, роботи виконували у будинку на вулиці Богдана Лепкого, 14, де були замінені на світлододіодні світильники при входах до під’їздів, тамбурах та на перших поверхах чотирнадцяти підїздах багатоповерхівки. Не пройшло й двох місяців, як недобросовісні жителі даного будинку вкрали датчики руху, встановлені у трьох підїздах цього будинку – вони просто вирвані.

Така ж ситуація склалася і у будинку на вулиці Лепкого, 6 – тут проводили заміну світильників, які вкрали недобросовісні тернополяни.  У ПП “Благоустрій”зазначають, що через такі вчинки тернополян потерпають усі жителі убдинків,  а також опускаються руки у працівників підприємства.

До слова, такі крадіжки стаються  дуже часто – тернополяни крадуть не лише світильники та елементи  електрообладнання, але й звичайні лампи розжарювання.  Крадуть  і каналізаційні решітки, і будівельні матеріали, які використовуються для здійснення капремонтів, трансформатори ліфтів ,  

а ще дуже полюбляють присвоювати нещодавно висаджені дерева.

 

Тернопіль житлово-комунальний