04.05.2024 18:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

У Тернополі через сильні снігопади працює цілодобовий оперативний штаб

komisiya113 листопада, у зв’язку з сильними снігопадами, під головуванням міського голови Тернополя Сергія Надала відбулося термінове засідання оперативного штабу з ліквідації снігових заметів. Адже менш, ніж за добу, у місті випала місячна норма снігу, ускладнений рух транспорту.

Очільник Тернополя зазначає, що у місті працює 18 грейдерів та тракторів, які розчищають дорогу. Також до ліквідації снігових заметів залучено важку техніку будівельних підприємств.

«Потрібно визнати, що у таких складних умовах, коли за добу випала місячна норма опадів, складно справитися з ситуацією. Проте комунальники працюють у посиленому режимі, тому основні напрямки руху постійно розчищаються, курсують тролейбуси. Для кращої видимості додатково включили ліхтарі, – розповідає Сергій Надал. – Найбільшою проблемою залишаються двори, оскільки через приватні автомобілі мешканців, часто туди не може доїхати снігоочисна техніка».

Міська рада закликає водіїв без потреби утриматися від поїздок містом, змінити шини на зимові, дотримуватися Правил дорожнього руху та не залишати свої автомобілі посеред дороги, оскільки це ще більше ускладнює рух.