20.04.2024 13:27
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Олександр Башта продовжує робити Тернопіль кращим

bashta (6)Громадський активіст, а віднедавна – депутат обласної ради Олександр Башта,  охопив нову галузь.

Ми вже неодноразово писали про те, як пан Олександр активно долучається до благоустрою Тернополя, зокрема, доглядає за зеленими насадженнями. Днями чоловік взявся за наступну актуальну справу – встановлення пандуса. При вході до Тернопільської державної телерадіокомпанії Олександр Башта за власний кошт встановив зручний «хідник» для людей з особливими потребами.bashta (4)

– Коли доводилося тут бувати, відразу звернув увагу на відсутність пандуса. Поцікавившись, зрозумів, що фінансовий стан компанії не дозволяє зараз здійснити цей вид робіт, тож взяв на себе витрати на конструкцію і її встановлення. Разом з тим я порекомендував і іншим установам облаштувати пандуси, адже, як ніхто інший, розумію, наскільки це важливо. До пропозиції дослухалася адміністрація Тернопльської філії ВАТ «Укртелеком», де зараз тривають роботи із облаштування пандуса. bashta (5)Хочу зауважити, що вже встановлені пандуси у Тернополі не завжди відповідають потребам їхніх користувачів, а іноді у них порушені всі можливі канони конструкції. Тож залюбки допоможу порадою усім, хто готовий зробити свій заклад чи установу зручнішими для людей з обмеженими можливостями, – каже Олександр Башта.

Завершивши свою основну справу, пан Олександр взявся за те, що любить найдужче – впорядкування зелених насаджень на території Тернопільської державної телерадіокомпанії. Тепер вони – в надійних руках, каже активіст, який, схоже, не має наміру зупинятися тут надовго. Адже для невтомного та ініціативного Олександра Башти є важливим кожен куточок нашого мальовничого міста. Єдине, чого бракує – однодумців, які готові любити місто не лише у дописах в соцмережах, а, як і він, взявши в руки інструмент, працювати і робити Тернопіль кращим.bashta (8)

Олександр Башта здійснює благоустрій біля пам’ятника в’язням нацистського Шталагу № 338

Олександр Башта опікується «Сквером Кобзаря» у Тернополі

Олександр Башта доглядає за ялівцем у парку імені Тараса Шевченка

Олександр Башта облагородив ще один сегмент рокарію поблизу Тернопільського замку

Олександр Башта доглядає за ялівцем поблизу скверу Кобзаря

У Тернополі облаштують «Сад каменю»

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР