21.09.2024 06:20
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Графік роботи компанії “Газпостач” на 13-17 жовтня

Адміністрація  компанії «Газпостач» (м.Тернопіль, вул. Г. Коллонтая, буд. 2,  приміщення «А», вхід зі сторони вул. Князя Острозького) інформує, що у середу, 13 жовтня,  робочий день триватиме з 8.00 до 16.00 години.

Пропонуємо ознайомитися із робочим графіком на найближчі дні: 14, 15, 16, 17 жовтня – вихідні. Від 18 жовтня компанія працюватиме за звичним графіком.

Графік роботи на поточний тиждень:

13 жовтня, середа –  до 16.00 години

14 жовтня, четвер – вихідний

15 жовтня, п’ятниця  – вихідний
16 жовтня, субота – вихідний
17 жовтня, неділя –  вихідний

Нагадуємо,  що отримати всю інформацію щодо особового рахунку споживача,  а саме актуальні тарифи, наявний баланс на рахунку, нарахування пільг та субсидій, історію оплат, а також при потребі можна згенерувати та роздрукувати квитанцію про оплату, наші споживачі можуть в оновленому особистому кабінеті «Gazolina Online» на нашому сайті. Нагадуємо, що продовжує діяти і звичний нашим споживачам «Особистий кабінет» на сайті gazpostach.te.ua, який працює за принципом єдиної квитанції і включає в себе всі комунальні послуги. Наші споживачі для внесення показників, перегляду балансу та проведення онлайн оплати за спожитий природний газ можуть скористатися обома доступними ресурсами.

Здійснити розрахунок за спожитий природний газ, а також оформити Договір приєднання до компанії «Газпостач»  тернополяни можуть онлайн

Адміністрація компанії “Газпостач”