28.10.2024 20:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 28.10.2024

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують міжпанельні шви

Ремонт міжпанельних швів окремих квартир цементною сумішшю у будинку на вулиці 15 Квітня,  17 та Київська, 3  проводять працівники  ПП “Благоустрій”. Ремонт міжпанельних швів – комплекс необхідних робіт, спрямованих на відновлення теплового контуру в панельних будинках. Багато жителів Тернополя живуть у вже не нових панельних багатоквартирних будинках. Через погано загерметизировані шви в квартиру проникає холод, пил і волога, і, щоб ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують міжпанельні шви

Ремонт міжпанельних швів у будинах  на вулиці Вербицького,4 та Корольова,4 проводить п ПП “Люкс” з залученням висотників. Ремонт міжпанельних швів – комплекс необхідних робіт, спрямованих на відновлення теплового контуру в панельних будинках. Багато жителів Тернополя живуть у вже не нових панельних багатоквартирних будинках. Через погано загерметизировані шви в квартиру проникає холод, пил і волога, і, щоб уникнути цього, проводиться їх ... Детальніше »

Ремонт машинного відділення здійснюють працівники ПП “Люкс”

Ремонт машинного відділення ліфта здійснюють працівники ПП “Люкс”. Роботи виконують третьому-четвертому під’їзді багатоповерхівки на вулиці Коновальця, 16. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Звіт про роботи, здійснені ПП “Східний масив” впродовж минулого тижня (21-25.10.2024)

Пропонуємо нашим читачам ознайомитися із частиною робіт, які були здійснені працівниками ПП “Східний масив” впродовж минулого тижня. Розпочато ремонт 5 під. Пр.Ст.Бандери, 102 Продовження ремонту сходової клітки у 5 під. пр.Ст.Бандери, 104 Бандери, 86. Залили бетоном щілину при вході Бандери, 82. Замурували діри в 4 під’їзді. Детальніше »