24.10.2024 20:34
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 23.10.2024

Влаштуванння дашка на оголовок вентканалу проводять працівники ПП “Люкс”

Влаштуванння дашка на оголовок вентканалу проводять працівники ПП “Люкс” у першому під’їзді  на Тарнавського, 22. Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Люкс”

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по миттю сходових кліток та дверей у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну світильників

Заміну нових світильників по сходових клітках житлового фонду проводять працівники ПП “Люкс”. Роботи виконали на сходовій клітці другого під’їзду будинку на Вербицького, 10. Зокрема, облаштовують світильники із детектором руху. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається ... Детальніше »

На звернення мешканця працівники ПП “Люкс” облаштували пандус

Пандус у  будинку на вулиці Бродівській, 54 облаштували працівники ПП “Люкс”. Роботи виконуються на звернення мешканця із інвалідністю, учасника бойових дій. Виконання таких робіт є звичним для працівників підприємства, адже звернення з проханням облаштувати пандус вони отримують регулярно. Пандус – це спеціальна конструкція, що представляє собою похилу площину (настил або спуск), що сполучає дві горизонтальні поверхні, які знаходяться на різних рівнях. ... Детальніше »

Прибирання листя проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Нумерацію під’їздів облаштовують працівники ПП “Люкс”

Нумерацію поверхів  з телефонами аварійних підприємств облаштовують працівники ПП “Люкс”. Зокрема, роботи виконали у будинку на Тарнавського, 22. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” здійснюють профілактичні роботи у електрощитових

У будинках, які обслуговує ПП “Благоустрій” проводяться роботи із профілактичного ремонту електрощитових у будинках, які обслуговує підприємство. Зокрема, роботи проводяться у будинку на вулиці Лепкого, 6. Тернопіль житлово-комунальний 6 Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять заміну каналізаційного стояка

Працівники ПП “Благоустрій” проводять заміну каналізаційного стояка у одній з квартир у багатоповерхівці на Лепкого, 6. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять скління вікон

Скління вікон у цоколі багатоповерхівки  проводять працівники ПП “Люкс”. Виконання таких робіт допоможе заощадити тепло у будинку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »