23.10.2024 11:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 22.10.2024

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках сходових кліток у другому під’їзді на вулиці Братів Бойчуків, 1а. Роботи проводять з метою обмеження доступу голубів у місця загального користування у багатоповерхівці. До слова, деякі тернополяни підгодовують голубів на горищах багатоповерхівок, щоб впіймати їх для використання в їжу.  Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку в тамбурі облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштовують плитку у тамбурі підʼїзду та підході до першого  поверху будинку на вулиці Тарнавського, 5. Силами працівників підприємства плитка була облаштована у п’ятому під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання листя проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Люкс”

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по миттю сходових кліток та дверей у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Бойчуків, 1а. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну кранів на системі гарячого водопостачання

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну кранів на системі гарячого водопостачання. Роботи проводять у будинку на Чубинського, 2 у четвертому під’їзді. Детальніше »