22.10.2024 08:58
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 21.10.2024

Працівники ПП “Люкс” облаштували двері виходу на покрівлю

Працівники ПП “Люкс” облаштували двері виходу на покрівлю у сьомому під’їзді будинку на проспекті Злуки, 55. Детальніше »

Звіт про роботи, здійснені ПП “Східний масив” впродовж минулого тижня (14-18.10.2024)

Пропонуємо нашим читачам ознайомитися із частиною робіт, які були здійснені працівниками ПП “Східний масив” впродовж минулого тижня. Встановлення нових вхідних дверей Шевченка 29, другий підїзд Шевченка, 33 – влаштування притягувача на вхідні двері Шевченка 4, проведено дезінфекцію після затоплення та дератизацію підвального приміщення, а також роботу з боржниками Завершено ремонт сходів при вході до другого під’їзду будинку на вулиці Острозького, ... Детальніше »

Прибирання листя проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Частину каналізаційного стояка замінили працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” провели заміну каналізаційного кухонного стояка  окремих квартир у  будинку на Вербицького, 4. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах. За багато років експлуатації труби піддаються повільній корозії, а це призводить до протікання. Крім того, всередині труби з часом накопичується осад, який перекриває просвіт, саме тому виникає необхідність проведення заміни стояків водопостачання та ... Детальніше »

Частковий ремонт парапету проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” проводять роботи по частковому ремонту парапету над другим під’їздом  у будинку за адресою вулиця Тарнавського, 5. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Детальніше »