18.10.2024 12:20
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 18.10.2024

Побілення сходових кліток проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ремонт і побілення входів проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Зокрема, роботи здійснені  у будинку на вулиці  на першому поверсі будинку на вулиці Симоненка, 18 у другому під’їзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання листя проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на Тарнавського,3, Вербицького,4, Коновальця,16. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, розпочали роботи з ремонту (штукатурення, побілка)  сходової клітки першого поверху у будинку на Коновальця, 16  у  третьому підʼїзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують запуск системи опалення

Працівники ПП “Люкс” продовжують запуск системи опалення житлового фонду. Нагадаємо, що теплоносій подається відповідно д отемпертатруного графіку – чим тепліше на вулиці, тим нижча температура теплоносія, і навпаки. За функціонування усіх внутрішньобудинкових мереж відповідають обслуговуючі підприємства, тому у випадку виникнення будь-яких проблем із опаленням у житловому фонді міста, тернополянам слід звертатися до відповідного обслуговуючого підприємства або ж до голови ОСББ. ... Детальніше »