18.10.2024 06:22
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 09.10.2024

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять скління вікон

Скління вікон на сходових клітках у багатоповерхівці на бульварі Вищневецького, 4 проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання таких робіт допоможе заощадити тепло у багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” ремонтують перило до сходів

Заміну дерев’яних перил на сходовій клітці провели працівники  ПП “Вікторія – М” у  будинку на вулиці Морозенка, 3. Перила — конструкція на сходах, балконах тощо у вигляді вертикальних елементів з поручнем вгорі, висотою на пів зросту людини. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на бульварі Вишневецького, 4. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Покрівля – не місце для ... Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники  ПП “Наш дім”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство, зокрема у будинку на Лесі Українки, 11. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Наш дім” ремонтують сходові клітки, зокрема у під’їзді будинку на вулиці Лесі Українки, 5. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” прибирають листя та вивозять гілки на прибудинкових територіях

Працівники ПП “Наш дім” прибирають листя та підмітання на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи, а також вивозять гілки. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди

Працівники ПП “Люкс” ремонтують вхід у під’їздах на вулиці Тарнавського, 10. Також були проведені роботи з побілення, штукатурення та фарбування входу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дрібний ремонт плитки перед входом проводить ПП “Благоустрій”

Дрібний ремонт плитки перед входом  в під’їзд проводить ПП “Благоустрій”. Роботу виконали Київська, 12 поблизу третього під’їзду. Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ПП “Благоустрій”

Частковий ремонт покрівлі проводять працівники  ПП “Благоустрій”  у будинку на вулиці Київській, 18 над окремими квартирами. Тут змінюють частину євроруберойду, а також смолять парапети. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у ... Детальніше »