18.10.2024 06:24
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 08.10.2024

Плитку в тамбурі облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштовують плитку у тамбурі підʼїзду у буднку на Вербицького, 1. Силами працівників підприємства плитка була облаштована у першомупід’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять бетонування сходового маршу

П рацівники ПП “Люкс” ремонтують сходовий марш поблизу будинку на вулиці Чубинського, 1 та Коновальця, 12. Тут провели влаштування опалубки для ремонту сходових маршів та проводять бетонування сходів. Завдяки роботі працівників підприємства, сходи стануть безпечнішими та охайнішими. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку при вході облаштовують працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” облаштували облицювальну плитку в тамборі та на площадці перед сходовою кліткою в третьому підʼїзді по вулиці 15 Квітня, 35 . Силами працівників підприємства плитка була облаштована у третьому під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт парапету проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ремонт парапету на покрівлі першого під’їзду у житловому будинку Стуса, 2 проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Фарбування будинкового газопроводу здійснили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”.

Працівниками ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснюється фарбування газової труби у  будинку на вулиці Симоненка, 6. Фарбування газової труби – зовсім не данина естетиці. Вона переслідує дві мети: кольорову ідентифікацію трубопроводу та антикорозійний захист. Оскільки середовище всередині труби позбавлена кисню і водяної пари, термін її служби залежить виключно від корозійної стійкості зовнішнього покриття. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на бульварі Вишневецького, 2. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Покрівля – не місце для ... Детальніше »

Прибирання листя проводять працівники ПП “Благоустрій”

Працівники ПП “Благоустрій” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство.  Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять дрібний ремонт у будинках

Працівники ПП “Благоустрій” проводять дрібний ремонт першого поверху у четвертому під’їзді будинку на вулиці Лепкого, 8. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, розпочали роботи з ремонту (штукатурення, побілка)  сходової клітки першого поверху і тамбору у будинку на Тарнавського, 10 у  першому підʼїзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках сходових кліток у другому під’їзді на вулиці Стуса, 2. Роботи проводять з метою обмеження доступу голубів у місця загального користування у багатоповерхівці. До слова, деякі тернополяни підгодовують голубів на горищах багатоповерхівок, щоб впіймати їх для використання в їжу.  Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »