18.10.2024 06:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 07.10.2024

Працівники ПП “Люкс” проводять ремонт сходового маршу

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходовий марш поблизу будинку на вулиці Чубинського, 1 та Коновальця, 12. Тут провели влаштування опалубки для ремонту сходових маршів та проведуть бетонування сходів. Завдяки роботі працівників підприємства, сходи стануть безпечнішими та охайнішими. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках сходових кліток у п’ятому під’їзді на вулиці Коновальця, 14 та Чубинського, 2. Роботи проводять з метою обмеження доступу голубів у місця загального користування у багатоповерхівці. До слова, деякі тернополяни підгодовують голубів на горищах багатоповерхівок, щоб впіймати їх для використання в їжу.  Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Звіт про роботи, здійснені ПП “Східний масив” впродовж минулого тижня (30.09-04.10.2024)

Пропонуємо нашим читачам ознайомитися із частиною робіт, які були здійснені працівниками ПП “Східний масив” впродовж минулого тижня. Монтаж інформаційних стендів за адресами – Бандери, 96, 1, 2, 5 під’їзди,  Протасевича, 4, під’їзди Бандери, 27, ремонт сходів Польового, 2а. Прибирання прибудинкової території. Бандери,86. Почали ремонт в 4- му під’їзді. Шопена, 1 заміна труб ХВП Скління вікон у 3 під. на 6-му ... Детальніше »