05.10.2024 02:24
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 02.10.2024

Ремонт фасаду проводять працівники ПП “Благоустрій”

Ремонт фасаду проводять працівники ПП “Люкс” у другому під’їзді будинку  на вулиці Київська, 12. Виконання таких робіт робить вигляд будинку більш охайним та доглянутим. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Прибирання листя проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство.  Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

На Донеччині загинув працівник КП ТМТКЕ Роман Пашко

На Донеччині загинув працівник КП ТМТКЕ Роман Пашко Страшна звістка прийшла у КП «Тернопільміськтеплокомуненерго».  На щиті додому повертається житель села Петриків Великоберезовицької громади Герой Пашко Роман Іванович 16.08.1978 р.н., який загинув на Запорізькому напрямку. Пашко Роман від 2001 року працював слюсарем КП «Тернопільміськтеплокомуненерго». Його мужність, рішучість та відданість справі були прикладом для багатьох. Разом з родиною у цей складний час ... Детальніше »

Пластикові вікна встановили працівники ПП “Люкс”

Заміну вікон на сходовій клітці житлового будинку на вулиці Бродівській, 54 на металопластикові здійснили працівники ПП “Люкс”. Праця працівників підприємства покликана зберегти тепло в оселях мешканців у зимовий час. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку в тамбурі облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштовують плитку у тамбурі підʼїздів у будинку на Бойчуків, 15. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »