27.09.2024 02:24
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 26.09.2024

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять скління вікон

Скління вікон на сходових клітках у багатоповерхівці на вулиці Морозенка, 7 проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання таких робіт допоможе заощадити тепло у багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну каналізаційного стояка

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять заміну каналізаційного стояка у квартирі багатоповерхівки на вулиці Морозенка, 3. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дашок над балконом ремонтують працівники ПП “Люкс”

Дашки над балконами ремонтують працівники ПП ”Люкс” у будинку над окремими квартирами будинках на Тарнавського, 5. Роботи виконуються, щоб уникнути затікання дощових вод чи талого снігу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” ремонтують лавки

Лавки для відпочинку ремонтують працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” біля першого під’їзду за адресою вулиця 15 Квітня, 25. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Люкс”

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по миттю сходових кліток та дверей у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Бойчуків, 1 та Злуки, 43. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. ,     Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Сьогодні була здійснена дезінсекція підвального приміщення від бліх у будинку на вулиці15 Квітня, 23 (3), Симоненка, 6 (5)  та на бульварі Куліша, 10 (6). Роботу здійснюють на звернення мешканців, оскільки у будинку чимало бездомних котів,  відповідно – і бліх у підвалі. Спека сприяє комфортним ... Детальніше »

Побілення сходових кліток проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ремонт і побілення входів проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Зокрема, роботи здійснені  у будинку на вулиці  на першому поверсі будинку на вулиці 15 Квітня, 31 у третьому під’їзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять скління вікон

Скління віконець до підвальних приміщень у багатоповерхівках  проводять працівники ПП “Благоустрій”. Виконання таких робіт допоможе заощадити тепло у багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” прибирають підвали

Працівники ПП “Благоустрій” прибирають підвали. Зокрема, днями було здійснено прибирання підвалів та дератизацію підвалів після очистки у будинку на вулиці 15 Квітня 17, 19, 21. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »