25.09.2024 21:14
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 25.09.2024

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Курбаса, 2. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Покрівля – не місце для ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять заміну засувок

Працівники ПП “Благоустрій” проводять заміну засувок. Зокрема, роботи із заміни  засувки на системі опалення на вулиці 15 Квітня, 21. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання сходових кліток проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по миттю сходових кліток та перил, а також обмітання павутиння на сходових клітках. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Контейнерний майданчик облаштовують працівники ПП “Наш дім”

Контейнерний майданчик облаштовують працівники ПП “Наш дім” у дворі на вулиці Малишка, 25. Напередодні працівники підприємства встановили каркас контейнерного майданчика. Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують цоколь

Приватним підприємством «Наш дім» проводяться роботи по ремонту цоколя в будинку на вулиці Малишка, 12. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” проводять миття вікон

Працівники ПП “Наш дім” проводять миття вікон у місцях загального користування в будинках, які обслуговує підприємство. Також згідно графіків працівники ПП “Наш дім” проводять ретельне вологе прибирання сходових кліток у багатоповерхівках.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” прибирають листя на прибудинкових територіях

Працівники ПП “Наш дім” прибирають листя та підмітання на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »