25.09.2024 21:23
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 24.09.2024

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках сходових кліток у п’ятому під’їзді на вулиці Коновальця, 14. Роботи проводять з метою обмеження доступу голубів у місця загального користування у багатоповерхівці. До слова, деякі тернополяни підгодовують голубів на горищах багатоповерхівок, щоб впіймати їх для використання в їжу.  Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку в тамбурі облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштовують плитку у тамбурі підʼїзду у будинку на Коновальця, 170. Силами працівників підприємства плитка була облаштована у третьому під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Люкс”

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по миттю сходових кліток та дверей у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Курбаса, 2. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” провели заміну світильника

Світлодіодні світильники облаштовують працівники ПП “Вікторія – М” . Зокрема, заміцну світильника провели у під’їзді в будинку на вулиці Морозенка, 3. Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують перила

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують та влаштовують нові перила на решітки сходової клітки, там, де є така необхідність.  Заварювання перила виконали на сходовій клітці у будинку на вулиці Морозенка, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, розпочали ремонт сходової клітки та побілення на першому поверсі в будинку за адресою 15 Квітня, 27 у п’ятому під’їзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять дрібний ремонт у будинках

Працівники ПП “Благоустрій” проводять дрібний ремонт першого поверху у другому-сьомому під’їздах будинку на вулиці Київська, 12. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять заміну засувок

Працівники ПП “Благоустрій” проводять заміну засувок. Зокрема, роботи із заміни  засувки на пульті гарячого водопостачання здійснюють у восьмому під’їзді будинку на вулиці Лепкого, 6. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У Старому парку Тернополя з 23 вересня розпочались роботи з видалення сухостійних дерев

У Тернополі з 23 вересня розпочинаються роботи з видалення сухостійних дерев у Старому парку. Під час щорічних обстежень зелених насаджень були виявлені аварійні дерева, що становлять загрозу для мешканців та інфраструктури міста. В основному це великі  дерева, які перебувають у пошкодженому стані або мають значні ознаки старіння. Видалення дерев буде проводитись спеціалізованою організацією. Згодом на місці видалених дерев висадять нові ... Детальніше »