25.09.2024 21:17
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 23.09.2024

Працівники ПП “Вікторія – М” відремонтували сходову клітку

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки. Зокрема, провели ремонт сходової клітки у другому під’їзді будинку на вулиці Морозенка,3, також тут облаштували світлодіодні світильники. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

З 23 вересня на декількох центральних вулицях Тернополя буде ускладнений рух транспорту

З 23 по 25 вересня з метою виконання робіт з поточного ремонту у період з 10:00 год по 23:00 год на вул. Князя Василя Костянтина Острозького, вул. Миколи Пирогова, вул. Руській та Майдані Волі будуть проводитись роботи з ліквідації напливів асфальтобетонного покриття проїзної частини з підсиленням основи щебенево-піщаної суміші. Виконання вказаних робіт буде проводитись з частковим перекриттям руху транспорту, згідно ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять дрібний ремонт у будинках

Працівники ПП “Благоустрій” проводять дрібний ремонт першого поверху у другому під’їзді будинку на вулиці Київська, 18. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Звіт про роботи, здійснені ПП “Східний масив” впродовж минулого тижня (16-20.09.2024)

Пропонуємо нашим читачам ознайомитися із частиною робіт, які були здійснені працівниками ПП “Східний масив” впродовж минулого тижня. Встановлення воріт на контейнерному майданчику, Старий Ринок Штукатурка відкосів, Руська, 19, сьомий під’їзд Поточний ремонт покрівлі на Протасевича, 4 над окремими квартирами Бандери 86. Почали ремонт в 3- му під’їзді. Бандери, 27. Почали ремонт сходів.   Ремонт площадки при вході до 1 під. ... Детальніше »