20.09.2024 17:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.09.2024

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” та ПП “Люкс”здійснили прибирання територій, які не мають балансоутримувачів

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснили прибирання територій, які не мають балансоутримувачів з нагоди щорічної акції «Всесвітнього дня прибирання». Роботу виконали неподалік будинків за адресами Симоненка,18, 15 Квітня, 45 та 15 Квітня, 15 а, а також поблизу загальноосвітньої школи №23.   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять фарбування дверей

Працівники ПП “Люкс” проводять фарбування дверей електрощитових у будинках на вулиці Захисників України, 1. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” встановлюють нові лавки

Нові лавки для відпочинку встановлено працівниками ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” біля п’ятого під’їзду за адресою вулиця Симоненка, 4. Нова лавка виготовленана базі підприємства, була встанволена працівниками ПП а також пофарбована. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, розпочали ремонт сходової клітки та побілення у будинку за адресою 15 Квітня, 25 у першому  під’їзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” долучилися до Всесвітнього дня прибирання

Працівники ПП “Вікторія – М” долучилися до Всесвітнього дня прибирання, який відзначають 20 вересня. Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Благоустрій” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема поблизу будинку на вулиці Лепкого. 6. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” долучилися до Всесвітнього дня прибирання

Працівники ПП “Благоустрій” долучилися до Всесвітнього дня прибирання, який відзначають 20 вересня. “Хто, як не ми знає, якою тяжкою працею чистота  дається”, – каже майстер дільниці Олена Будій.   Детальніше »