20.09.2024 00:18
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 19.09.2024

Працівники ПП “Люкс” здійснюють шпаклювання відкосів

Працівники  ПП “Люкс” здійснюють шпаклювання відкосів після встановлення нових вікон. Роботи проводять у будинку на бульварі Петлюри, 7. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на проспекті Злуки, 27,31, Коновальця, 20. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Сьогодні була здійснена дезінсекція підвального приміщення від бліх у будинку на вулиці Симоненка, 8 та на бульварі Куліша, 3, 4. Роботу здійснюють на звернення мешканців, оскільки у будинку чимало бездомних котів,  відповідно – і бліх у підвалі. Спека сприяє комфортним умовам для розмноження комах.  ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” обрізають кущі

Працівниками ДП “Люкс Житло”  ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Симоненка, 2. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Частину каналізаційного стояка замінили працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” провели заміну каналізаційного стояка  окремих квартир у першому під’їзді будинку на Коновальця, 12. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах. За багато років експлуатації труби піддаються повільній корозії, а це призводить до протікання. Крім того, всередині труби з часом накопичується осад, який перекриває просвіт, саме тому виникає необхідність проведення заміни стояків водопостачання ... Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” прибирають горища

Працівники ПП “Наш дім” прибирають  горища від сміття. Зокрема горища прибрали у будинку на вулиці Дорошенка, 8. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання прибудинкових територій проводять працівники ПП “Наш дім”

Прибирання прибудинкових територій проводять працівники ПП “Наш дім” Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують цоколь

Приватним підприємством «Наш дім» проводяться роботи по ремонту цоколя в будинку на вулиці Малишка, 12. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” прибирають листя на прибудинкових територіях

Працівники ПП “Наш дім” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »