19.09.2024 04:08
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 10.09.2024

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Курбаса, 4. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Покрівля – не місце для ... Детальніше »

У Тернополі завершено ремонтні роботи на розв’язці біля «Текстильника»

Цими днями працівники підрядної організації вклали верхній шар асфальтобетонного покриття на транспортній розв’язці Злуки – Промислова – Збаразька – Текстильна – Енергетична. Наразі на даній ділянці дороги проводять роботи з благоустрою, а саме влаштування зелених зон та впорядкування території. Всі тимчасові обмеження скасовані, а рух транспорту відновлений у звичному режимі. Також роботи продовжуються на вул. Промисловій, наразі підрядники виконують там вкладання ... Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники  ПП “Наш дім”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство, зокрема у будинку на Лесі Українки, 11. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Вхідні дашки ремонтують працівники ПП “Наш дім”

Працівниками підприємства “Наш дім” проведено ремонт дашків при входів до підʼїздів будинку на вулиці Героїв Крут, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання горищ продовжують працівники ПП “Наш дім”

Прибирання горищ та приміщень для сушіння білизни продовжують працівники ПП “Наш дім”. Роботи із прибирання мотлоху  на горищах провели у будинках, які обслуговує підприємство, зокрема у будинку на вулиці Лесі Українки, 14. Ключі від дахів та горищ повинні мати лише працівники обслуговуючого підприємства, а виходи туди повинні бути замкнені. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання прибудинкових територій проводять працівники ПП “Наш дім”

Прибирання прибудинкових територій проводять працівники ПП “Наш дім” Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” продовжують фарбування лавок

Працівники ПП “Наш дім” продовжують фарбування та ремонт дитячого обладнання та лавок для відпочинку у дворах будинків, які обслуговує вказане підприємство. Фарбування лавочки після ремонту здійснили на вулиці Л. Українки, 11. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »