16.09.2024 21:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 04.09.2024

Фарбування перил на сходових клітках проводять працівники ПП “Наш дім”

Фарбування перил на сходових клітках проводять працівники ПП “Наш дім” у будинках, які обслуговує вказане підприємство. Роботи проведені у будинку на Лесі Українки, 11. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Курбаса, 2. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники  ПП “Наш дім”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство, зокрема у будинку на Лесі Українки, 11. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Пластикові вікна встановили працівники ПП “Люкс”

Заміну вікон на сходовій клітці житлового будинку на проспекті Злуки, 55 на металопластикові здійснили працівники ПП “Люкс”. Праця працівників підприємства покликана зберегти тепло в оселях мешканців у зимовий час. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Проводяться аварійно-відновлювальні роботи на трубопроводі від котельні на вулиці Лемківська

Працівники КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” проводять аварійно-відновлювальні роботи на трубопроводі теплоносія від котельні на вулиці Лемківська. Через порив трубопроводів, що трапився на вулиці Євгена Коновальця, мешканці будинків, які обслуговує вказана котельня, залишаться без гарячого водопостачання. Попередньо планується, що аварійно-відновлювальні роботи триватимуть до 30 вересня 2024 року. ГВП буде призупинене до будинків за адресами: Котельня Лемківська, 23 Самчука, 31 Коновальця, 2, 4, 6, ... Детальніше »

З 6 до 8 вересня на вул. Текстильній буде частково обмежений рух транспорту

З 10:00 год 06 вересня по 22:00 год 08 вересня буде частково обмежений рух приватного та громадського транспорту на розв’язці вулиць Збаразька – Промислова – Текстильна – Енергетична – Злуки. Тут проводитимуть роботи з поточного ремонту дорожнього покриття. На ділянці виконання робіт будуть встановлені відповідні дорожні знаки згідно тимчасових схем організації дорожнього руху (додаються). Важливо! На період проведення робіт будуть ... Детальніше »