16.09.2024 22:00
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 03.09.2024

Ремонт елементів дитячого обладнання проводять працівники ПП “Люкс”

Ремонт елементів дитячого обладнання проводять працівники ПП “Люкс” у дворі на вулиці Коновальця, 12. Такі ж роботи проводяться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт машинного відділення здійснюють працівники ПП “Люкс”

Ремонт машинного відділення ліфта здійснюють працівники ПП “Люкс”. Роботи виконують п’ятому під’їзді багатоповерхівки на вулиці Чубинського, 2. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Аварійну ситуацію на мережі холодного водопостачання здійснили працівники ПП “Люкс”

Аварійну ситуацію на мережі холодного водопостачання здійснили працівники ПП “Люкс”. Роботи виконані у будинку на вулиці Вербицького, 1.   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Курбаса, 2. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять скління вікон

Скління вікон на сходових клітках у багатоповерхівці на вулиці Морозенка, 3 проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання таких робіт допоможе заощадити тепло у багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснюють шпаклювання відкосів

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснюють шпаклювання відкосів після встановлення нових металопластикових вікон. Роботи проводять у будинку на вулиці 15 Квітня,23, 3підʼїзд та 15 Квітня , 25,3 підʼїзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Частковий ремонт покрівлі в місцях протікання із рулонних матеріалів над окремими квартирами першого підїзду у житловому будинку за адресою вулиця Симоненка, 4  проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Братів Бойчуків. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »