19.09.2024 04:09
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Monthly Archives: Вересень 2024

Працівники ПП “Вікторія – М” здійснюють бетонування парапетів

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять роботи по ремонту парапету в будинку за адресою бульвар Вишневецького, 5. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання прибудинкових територій проводять працівники ПП “Наш дім”

Прибирання прибудинкових територій проводять працівники ПП “Наш дім” Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники  ПП “Наш дім”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство, зокрема у будинку на Лесі Українки, 11. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” прибирають листя на прибудинкових територіях

Працівники ПП “Наш дім” прибирають листя на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство. Очистивши території, працівники підприємства оперативно вивозять зібрані відходи. Роботи з прибирання прибудинкових територій продовжуються. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” прибирають горища

Працівники ПП “Наш дім” прибирають  горища від сміття. Зокрема горища прибрали у будинку на вулиці Дорошенка, 14. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі та входів на Стуса, 2

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі у будинку на вулиці Стуса, 2. Також у будинку ремонтують входи. Тут здійснили комплекс робіт – зняття старого покриття, шпаклювання, побілення та фарбування. Одразу після проведення ремонтних робіт працівники здійснюють прибирання. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Коновальця,2 та Вербицького, 4, 10 Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” прибирають підвали

Працівники  ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”  прибирають підвальні приміщення у будинках, які обслуговує підприємство.  Зокрема, днями були очищені підвали від великогабаритного і побутового сміття у будинку на вулиці Симоненка, 16. Працівники підприємства висловлюють свою вдячність мешканцям, які тримають свої підвали та приямки у чистоті. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну засувок

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну засувок на системі центрального опалення. Зокрема, роботи із заміни  засувки на опалення здійснюють у будинку на вулиці Бойчуків, 1, 15 та Злуки, 55. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштували двері контейнерного майданчика

Працівники ПП “Люкс” облаштували двері контейнерного майданчика. Зварювальні роботи  виконують для мешканців будинку на вулиці Вербицького, 4. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »