19.09.2024 03:57
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 28.08.2024

З 29 серпня на вул. Текстильній буде обмежений рух громадського та приватного транспорту

З 29 серпня по 1 вересня буде обмежений рух приватного та громадського транспорту на розв’язці вулиць Збаразька – Промислова – Текстильна – Енергетична – Злуки. Тут проводитимуть роботи з поточного ремонту дорожнього покриття. На ділянці виконання робіт будуть встановлені відповідні дорожні знаки згідно із тимчасовими схемами організації дорожнього руху. Важливо! На період проведення робіт будуть внесені зміни в рух громадського ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Великого, 6. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Покрівля – не місце для ... Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Працівники  ПП “Вікторія – М”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Днями  була здійснена дезінсекція підвального приміщення від бліх у будинку на вулиці Курбаса, 4. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт водостічних труб здійснюють працівники ПП “Люкс”

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по ремонту водостічних труб у підвалі будинку за адресою Захисників України, 1. Також регулярно проводяться роботи  із очистки труб, адже від чистоти ринв залежить здатність стікання дощових опадів. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять ремонт в сушці

Працівники ПП “Люкс” проводять ремонт в сушці у п’ятому під’їзді будинку на вулиці Чубинського, 2. Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки. Зокрема, днями здійснили  ремонт сходової клітки у під’їзді будинку на проспекті Степана Бандери, 96. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »