19.09.2024 03:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 23.08.2024

Працівники ПП “Вікторія – М” здійснюють бетонування парапетів

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять роботи по ремонту парапету в будинку за адресою вулиця Великого, 6. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання сушок здійснюють працівники ПП “Вікторія – М”

Працівники ПП “Вікторія – М” прибирають “сушки” у багатоповерхівках, здійснюють очищення великогабаритних відходів та сміття приміщення для сушіння білизни у житлових будинках на вулиці Морозенка, 5 та вивезення відходів. Працівники підприємства висловлюють свою вдячність мешканцям, які тримають свої “сушки” у чистоті. Разом з тим наголошуємо, що окрім охайності та санітарного стану у межах норми, мешканці мають дбати про власну безпеку. ... Детальніше »

Побілення сходових кліток проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ремонт і побілення входів проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Зокрема, роботи здійснені  у будинку на вулиці Симоненка, 4. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Підмітання покрівель проводять працівники ПП “Люкс”

Очищення дахів та підмітання покрівель проводять працівники  ПП “Люкс” у будинках, які обслуговує підприємство, зокрема – в будинку на Шпитальній, 6. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Детальніше »

Заміну розповітрювача провели працівники ПП “Люкс”

Встановлення автоматичного розповітрювача на системі гарячого водопостачання  провели працівники ПП “Люкс”. Роботи виконали у під’їзді будинку на вулиці Коновальця, 14. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »