19.09.2024 04:21
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.08.2024

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну скла

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну розбитого скла у вікнах на сходових клітках в будинку на вулиці Тарнавського, 1 та на Київській, 6.  Виконання таких робіт допоможе заощадити тепло у багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Частину стояка холодного водопостачання замінили працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” провели заміну стояка холодного водопостачання  у першому під’їзді будинку на Київській, 6. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах. За багато років експлуатації труби піддаються повільній корозії, а це призводить до протікання. Крім того, всередині труби з часом накопичується осад, який перекриває просвіт, саме тому виникає необхідність проведення заміни стояків водопостачання та ... Детальніше »

Прибирання приямків здійснюють працівники ПП “Вікторія – М”

Прибирання приямків житлових будинків проводять працівники ПП “Вікторія – М”, зокрема у будинку на Курбаса, 4. Жодна багатоповерхівка не обходиться без підвальних приміщень. Щоб забезпечити йому природне освітлення використовуються низько вбудовані вікна (на рівні землі). Як правило, біля підвального вікна облаштовується спеціальний світловий або захисний приямок. Ця конструкція дозволяє вберегти вікна від попадання забруднень і вологи, а також дозволяє максимально ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на  вулиці  Симоненка, 4. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводять ремонт сходових кліток

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводять санітарну побілку сходових кліток. Роботи були виконані на першому поверсі у першому під’їзді будинку на вулиці Симоненка, 4. Тут була проведена санітарна побілка сходових кліток сьомого підʼїзду, фарбування перил, вікон, панелей та електрощитків. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди

Працівники ПП “Люкс” ремонтують вхід у другий під’їзд на вулиці Тарнавського, 3. Ремонт виконується шляхом вимощування стін облицювальною плиткою. Також були проведені роботи з побілення, штукатурення та фарбування входу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дашок при вході облаштувують працівники ПП “Люкс”

Виготовлення та влаштування деревʼяного каркасу для накриття металопрофілем вхідного дашка на Микулинецькій Бічна, 4  здійснили працівники ПП “Люкс”. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »