19.09.2024 04:03
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 19.08.2024

Працівники ПП “Вікторія – М” провели заміну детекторами руху

Працівниками підприємства ПП “Вікторія – М” в будинку за адресою вулиці Курбаса, 4 проведено заміну  датчика руху світильника у під’їзді. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, коли ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на вулиці Великого, 6. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Покрівля – не місце для ... Детальніше »

Заміну радіатора теплопостачання проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Заміну радіатора теплопостачання проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Зокрема, заміну приладу опалення виконано на сходовій клітці у будинку на  вулиці Великого, 6. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Тарнавського, 3 та Злуки,55. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку при вході облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштувують бруківочну плитку при вході до підʼїзду у будинку на Тарнавського, 3. Силами працівників підприємства плитка була облаштована у першому під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Днями покошено прибудинкову територію на вулиці Лепкого, 6,8 та Київська, 12. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Благоустрій” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у першому-четвертому   під’їзді будинку на вулиці 15 Квітня, 21. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Також працівники підприємства пофарбували вхідні двері в під’їзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Контейнерний майданчик облаштовують працівники ПП “Східний масив”

Працівники ПП “Східний масив” здійснили облаштування основи під контейнерний майданчик у дворі на проспекті Степана Бандери, 92. Згодом на базі підприємства буде виготовлено металевий каркас та здійснено обшивання його металопрофілем. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Призупинять ГВП до окремих будинків для проведення гідравлічних випробувань

Для проведення гідравлічних випробувань від 19.08. по 30.08 2024 року  буде призупинене ГВП до окремих будинків, а саме –  до житлових будинків на вулиці Київська, 1, 3, 5, 7, 9, 11. Перепрошуємо за тимчасові незручності! КП ТМТКЕ   Детальніше »