19.09.2024 04:08
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 09.08.2024

Працівники ПП “Люкс” проводять миття вікон

Працівники ПП “Люкс” проводять миття вікон у місцях загального користування в будинках, які обслуговує підприємство. Також згідно графіків працівники ПП “Люкс” проводять ретельне вологе прибирання сходових кліток у багатоповерхівках. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Тарнавського, 8. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Підрізку кущів та очищення бордюрів від трави проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Підрізку кущів та очищення бордюрів від трави проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Роботи виконують поблизу будинків на вулиці Морозенка, 7. Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, здійснили косіння прибудинкової території на вулиці  Морозенка, 3. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »