19.09.2024 03:57
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 07.08.2024

8-9 серпня буде ускладнений рух транспорту в районі розвʼязки вулиці Збаразька

З метою виконання робіт з поточного ремонту вул. Збаразької, 8 та 9 серпня (з 10:00 по 23:00 год) будуть проводитись ремонтні роботи в районі транспортної розвʼязки вулиць Збаразька – Бродівська-Галицька-Вояків Дивізії «Галичина». На цій ділянці за сприятливих погодних умов підрядники будуть проводити роботи з нарощення горловин оглядових колодязів інженерних мереж та ліквідації напливів асфальтобетонного покриття проїзної частини на пішохідному переході. ... Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” встановлюють світильники

Світлодіодні світильники з детектором руху  облаштовують працівники ПП “Вікторія – М”. Зокрема, такі світильники облаштували на сходових клітках у будинку на вулиці Великого, 6. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, здійснили косіння прибудинкової території на вулиці  Морозенка, 5. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують лавки

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують та фарбують лавки. Зокрема, ремонт лавки (набивання нових брусків) провели за адресою К.Савури 11, другий під’їзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники  ПП “Наш дім”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння газонів та підрізку кущів проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. Також працівники підприємства здійснюють підрізку кущів. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують цоколь

Приватним підприємством «Наш дім» проводяться роботи по ремонту цоколя в будинку на вулиці Довженка, 19. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” прибирають підвали

Працівники ПП “Наш дім” прибирають від сміття підвальні приміщення у будинках, які обслуговує підприємство, а також прибудинкові території та приямки. Підвальні проходи прочистили у підвалі на Лесі Українки, 18.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Часткову заміну ринв у будинку здійснили працівники ПП “Східний масив”

Часткову заміну ринв у будинку здійснили працівники ПП “Східний масив” у будинку на вулиці Татарській, 35. Такі роботи здійснюються регулярно, адже від чистоти ринв залежить здатність стікання дощових опадів. До слова, ринви вимагають регулярного поточного ремонту та заміни певних ділянок. При потребі будинки, де ринви неможливо відремонтувати поточним способом, обслуговуюче підприємство пропонує вносити до титульних списків для подальшого здійснення капремонту. ... Детальніше »