19.09.2024 03:55
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 05.08.2024

Працівники ПП “Вікторія -М” проводять поточний ремонт покрівлі

Поточний ремонт покрівлі продовжують працівники ПП “Вікторія- М” у будинку на бульварі Дмитра Вишневецького, 4. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю у багатоповерхівці повідомляйте в обслуговуюче підприємство Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, здійснили косіння прибудинкової території на вулиці  Морозенка, 7. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Частину стояка холодного водопостачання замінили працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” провели заміну стояка холодного водопостачання  у першому під’їзді будинку на Тарнавського, 3. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах. За багато років експлуатації труби піддаються повільній корозії, а це призводить до протікання. Крім того, всередині труби з часом накопичується осад, який перекриває просвіт, саме тому виникає необхідність проведення заміни стояків водопостачання та ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” встановили двері у тамбур житлового будинку

Виготовлення та встановлення металевих дверей у тамбур житлового будинку на проспекті Злуки, 43 здійснюють працівники ПП “Люкс”. Двері будуть облаштовані у четвертому під’їзді багатоповерхівки. Детальніше »