19.09.2024 03:53
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 02.08.2024

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки. Зокрема, провели ремонт сходової клітки у четвертому  під’їзді будинку на вулиці Морозенка, 5. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у перший-шостий під’їзди на вулиці Тарнавського, 14. Тут провели роботи з побілення, штукатурення та фарбування входів та вхідних дашків, фарбування дверей. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Очищення поребриків від трави проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Очищення поребриків від трави проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Роботи виконують поблизу будинків на вулиці Симоненка, 18 та 20. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” обрізають кущі

Працівниками ДП “Люкс Житло”  ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на бульварі Куліша, 10. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводять ремонт сходових кліток

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” проводять санітарну побілку сходових кліток. Роботи були виконані на сходових клітках першого і другого поверху будинку на вулиці Симоненка,8. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” провели заміну світильника

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Люкс”. Зокрема, заміну світильника провели при вході до під’їзду у будинку на вулиці Бродівській, 54. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що ... Детальніше »

Ремонт дашків над балконами проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” продовжують виконувати роботи по ремонту дашків руберойдом над балконами. Роботи виконують над окремими квартирами  у будинках на проспекті Злуки, 27. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Відновлення освітлення проводять працівники ПП “Люкс”

У житловому фонді  працівники ПП “Люкс” проводять заміну та відновлення освітлення та заміну світильників у будинках, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Заміну лінолеуму у ліфтах проводять працівники ПП “Люкс”

Заміну лінолеуму у ліфтах проводять працівники ПП “Люкс”. Роботу виконали у кабіні ліфта першого під’їзду в  багатоповерхівці на вулиці Тарнавського, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну частини каналізаційного стояка

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну каналізаційного стояка у п’ятому під’їзді будинку на вулиці Шпитальній,6 та каналізаційного лежака на Шпитальній, 7а. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »