16.09.2024 22:03
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Monthly Archives: Серпень 2024

Впорядкування газонів здійснили працівники ПП “Люкс”

Впорядкування газонів здійснили працівники ПП “Люкс” у дворі на вулиці Стуса, 2 після заміни транзитних труб центрального опалення, яку виконували працівники  КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди

Працівники ПП “Люкс” ремонтують вхід у першому-п’ятому під’їздах на вулиці Тарнавського, 3. Ремонт виконується шляхом вимощування стін облицювальною плиткою. Також були проведені роботи з побілення, штукатурення та фарбування входу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку при вході облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштовують плитку у тамбурі четвертого підʼїзду у будинку на Чубинського, 2. Силами працівників підприємства плитка була облаштована у першому під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Великогабаритні відходи вивозять працівники ПП “Благоустрій”

Великогабаритні відходи вивозять працівники ПП “Благоустрій” із прибудинкових територій, які обслуговує підприємство. “Вивозимо гілля а також все що мешканці виносять до контейнерного майданчика. Хоча мешканці великогабаритні речі ( шафи, дивани, матраци вікна, двері, будівельне сміття тощо) мають вивозити самі”, – розповідає майстер дільниці Олена Будій. Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Благоустрій” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки на першому поверсі у п’ятому   під’їзді будинку на вулиці Корольова, 2. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Також працівники підприємства пофарбували вхідні двері в під’їзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” відремонтували входи у будинку

Працівники ПП “Благоустрій” здійснили ремонт входів у п’ятий та шостий під’їзди по вулиці Корольова, 2. Традиційно провели шпаклювання входів, побілку та фарбування. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Пластикові вікна встановлюють працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Пластикові вікна встановили працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”  у п’ятому під’їзді на Симоненка, 6 (на першому, другому поверхах) та по сходовій клітці першого під’їзду будинку на 15 Квітня, 43 (два вікна). Заміна старих вікон на металопластикові проведена на сходових кліток п’ятого під’їзду. Робота працівників підприємства покликана зберегти тепло в оселях мешканців у зимовий час. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Побілення входів проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Ремонт і побілення входів проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Зокрема, роботи здійснені у п’ятому під’їзді будинку на вулиці Симоненка, 6. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівель

Працівники ПП “Люкс” здійснюють частковий ремонт покрівлі покрівлі на вулиці Шпитальній, 6. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Коновальця,12, 14, 16. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »