16.09.2024 21:56
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 31.07.2024

1 серпня з 14:00 год буде обмежений рух транспорту на вул. Промисловій

Першого серпня на вулиці Промисловій у Тернополі буде завершуватися поточний ремонт дорожнього полотна. Роботи триватимуть з 14:00 год по 00:00 год і охоплять ділянку від шляхопроводу через залізничну колію до транспортної розв’язки просп. Злуки – вул. Промислова – вул. Збаразька – вул. Текстильна – вул. Енергетична, в результаті чого частково буде обмежений рух громадського транспорту. Зокрема, тролейбус №7 з 14:00 ... Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Східний масив” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій, зокрема на проспект Степана Бандери, 76. Також за вказаною адресою ліквідували борщівник. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять скління вікон

Скління вікон на сходових клітках у багатоповерхівці на вулиці Володимира Великого, 6 проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання таких робіт допоможе заощадити тепло у багатоповерхівці. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” провели заміну світильника

Світлодіодні світильники облаштовують працівники ПП “Вікторія – М” . Зокрема, заміцну світильника провели при вході до під’їзду у будинку на вулиці Смакули, 2. Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, здійснили косіння прибудинкової території на вулиці  Курбаса, 4. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »