16.09.2024 21:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 30.07.2024

Заміну лежаків та стояків проводять працівники ПП “Люкс”

Заміну лежаків та стояків проводять працівники ПП “Люкс”. Зокрема часткову заміну лежака гарячого водопостачання в проводять працівники ПП “Люкс” у підвалі  четвертого під’їзду багатоповерхівки на вулиці Вербицького, 4. Заміну частини стояка гарячого водопостачання Вербицького,10 (2 підʼїзд), Коновальця,16 (5 підʼїзд). Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять миття вікон

Працівники ПП “Люкс” проводять миття вікон у місцях загального користування в будинках, які обслуговує підприємство. Також згідно графіків працівники ПП “Люкс” проводять ретельне вологе прибирання сходових кліток у багатоповерхівках. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт труби дощезливної каналізації

Заміну частини труби дощезливної каналізації  на технічному поверсі будинку на вулиці Морозенка, 5 здійснили працівники ПП “Вікторія – М”. Виконання такої роботи вимагає не тільки певного набору інструментів і досвідчених рук, а й багатьох знань, якими володіють працівники ПП “Вікторія – М”.   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, здійснили косіння прибудинкової території на вулиці  Курбаса, 2. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Роботи із герметизації панельних швів проводять у будинках, які обслуговує ПП “Благоустрій”

Роботи із герметизації міжпанельних швів проводять у будинках, які обслуговує ПП “Благоустрій”. Зокрема по вулиці Київська, 3 герметизують стіни окремих квартир. Провели роботи по герметизації панельних швів представники підрядної організації. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння газонів та прибирання територій від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Наш дім” ремонтують сходові клітки, зокрема у будинку на вулиці Лесі Українки, 19. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” встановили пандус

Пандус у будинку на вулиці Савури, 9 облаштовують працівники “Наш дім”. Роботи виконуються у другому під’їзді. Виконання таких робіт є звичним для працівників підприємства, адже звернення з проханням облаштувати пандус вони отримують регулярно. Пандус – це спеціальна конструкція, що представляє собою похилу площину (настил або спуск), що сполучає дві горизонтальні поверхні, які знаходяться на різних рівнях. Призначені пандуси для спуску/підйому інвалідних ... Детальніше »

Великогабаритні відходи вивозять працівники ПП “Благоустрій”

Великогабаритні відходи вивозять працівники ПП “Благоустрій” із прибудинкових територій, які обслуговує підприємство. “Вивозимо гілля а також все що мешканці виносять до контейнерного майданчика. Хоча мешканці великогабаритні речі ( шафи, дивани, матраци вікна, двері, будівельне сміття тощо) мають вивозити самі”, – розповідає майстер дільниці Олена Будій. Детальніше »

Ремонт оголовків проводить ДП “Авторитет Плюс” у будинках на вулиці Руській

Працівники ДП “Авторитет Плюс” ремонтують оголовки димовентиляційних каналів та покрівлю. Ремонтні роботи провели у будинку на вулиці Руській, 23. У роботі працівники підприємства користуються раціями, які дозволяють виконувати роботи без зайвого галасу, навіть якщо один із працівників перебуває на покрівлі, а інший – у дворі. Завдяки раціям комунікація між працівниками суттєво покращилася. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »