16.09.2024 21:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 29.07.2024

З 30 липня буде ускладнений рух транспорту на вулицях Соломії Крушельницької – Михайла Грушевського

З 30 липня по 01 серпня на примиканні вулиць Білецької – Соломії Крушельницької – Михайла Грушевського будуть проводитись ремонтні роботи дорожнього покриття. Роботи триватимуть з 10:00 год по 00:00 год. За сприятливих погодних умов заплановано провести: фрезування асфальтобетонного покриття; влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття проїзної частини. Виконання вказаних робіт буде проводитись з частковим перекриттям руху транспорту, згідно з погодженою схемою ... Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” провели ремонт контейнерного майданчика

Працівники ПП “Благоустрій” провели ремонт контейнерного майданчика, встановили двері, замки. Днями ремонт провели у контейнерному майданчику у дворі на вулиці Київська, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт відмостки провели працівники ПП “Благоустрій”

Ремонт відмостки на вулиці Лепкого, 6 провели працівники ПП “Благоустрій”. Відмостка являє собою покриття, яке оформляється по периметру будинку. Вона створюється певної ширини, в ідеалі – до одного метра. Завдяки відмостці вода не має руйнівної дії на фундамент будинку. Її конструкція передбачає, що талі води відразу потрапляють в каналізаційну систему. Вона запобігає промерзанню ґрунту навколо будови. Завдяки тому, що фундамент ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” впорядкували зелені зони

Впорядкування зелених зон на Тарнавського, 14 та видалення самовисіву здійснили працівники ПП  “Люкс”   Детальніше »

Дашок над балконом ремонтують працівники ПП “Люкс”

Дашки над балконами ремонтують працівники ПП ”Люкс” у будинку над окремими квартирами будинку на вулиці Лозовецькій, 3. Роботи виконуються, щоб уникнути затікання дощових вод чи талого снігу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Виготовили та встановили дитячу хатинку працівники ПП “Наш дім”

Виготовили, встановили та пофарбували дитячу хатинку працівники ПП “Наш дім” на дитячому майданчику у дворі на вулиці Манастирського, 42 та 44. Роботи виконані спільно із мешканцями. Детальніше »

Реконструкцію майданчика для ТПВ проводять працівники ПП “Люкс”

Реконструкцію майданчика для ТПВ, влаштування металевого каркасу на двері , заміну металевих листів на дверях майданчика у дворі на вулиці 15 Квітня, 15 проводять працівники ПП “Люкс”. Детальніше »

Плитку при вході облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштувують бруківочну плитку при вході до  підʼїздів у будинку на Тарнавського, 14. Силами працівників підприємства плитка була облаштована у першому та третьому під’їздах  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння газонів та прибирання територій від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” пофарбували сходові клітки

Працівники  ПП “Наш дім” ремонтують сходові клітки у п’ятому під’їзді будинку на вулиці Протасевича, 14. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »