08.09.2024 02:25
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 24.07.2024

Призупинять ГВП до окремих будинків для проведення гідравлічних випробувань

Для проведення гідравлічних випробувань від 25.07 по 07.08  2024 року  буде призупинене ГВП до окремих будинків, а саме –  до житлових будинків на вулиці Київська,4,8,10,12,14; Тарнавського,8,10,12,14,16,18,20,22,24,26; Любомира Гузара,10,12; Лепкого,3,5,6,7,8,9,10,11,14; Захисників України,1,2,3,5; Смакули,1; Київська,6. Перепрошуємо за тимчасові незручності! КП ТМТКЕ Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Наш дім” ремонтують сходові клітки. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння газонів та підрізку кущів проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. Також працівники підприємства здійснюють підрізку кущів. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники  ПП “Наш дім”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують входи у під’їзди

До ремонту входів у будинку на вулиці Дорошенка, 8 приступили працівники ПП “Наш дім”. Тут провели облаштування вхідного майданчика бруківкою.  Такі роботи зроблять сходи безпечнішими та охайнішими. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” здійснюють бетонування парапетів

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять роботи по ремонту парапету в будинку за адресою вулиця Морозенка, 5. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” влаштували перила

Виготовлення та влаштування перила при вході до четвертого підʼїзду та 1-4 підвального приміщення у будинках на Злуки,33; Корольова,4/1 підвальне приміщення на звернення людей з обмеженими можливостями здійснили працівники ПП “Люкс”. Перила — конструкція на сходах, балконах тощо у вигляді вертикальних елементів з поручнем вгорі, висотою на пів зросту людини. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Заміну частини зливового водостоку провели працівники ПП “Люкс”

Заміну частини зливового водостоку на технічному поверсі провели працівники ПП “Люкс” у підвальному приміщенні  другого під’їзду багатоповерхівки на вулиці Стуса, 2, на Злуки,33/4 технічний поверх; Злуки,35/1 технічний поверх; Захисників України,1/1 під. Дощова каналізація призначена для збору і відводу дощових і талих вод. У даному випадку працівники ПП “Люкс” здійснили ремонт внутрішньої водостічної системи, адже труби встановлені усередині будівлі. Існує ще ... Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники  ПП “Люкс”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Днями  була здійснена дезінсекція  підвальних приміщень у будинках на Тарнавського,2; 5; 22;Лозовецька,3. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” фарбують входи до підʼїздів

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” фарбують входи до підʼїздів. Роботи виконані за адресою вул 15 Квітня ,23 (третій підʼїзд). Детальніше »