30.06.2024 13:51
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 25.06.2024

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі

Працівники ПП “Люкс” здійснюють поточний ремонт покрівлі над четвертим підїздом будинку на Тарнавського, 5. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій та підрізку кущів

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових теритій та підстригання кущів на вулиці Вербицького, 4 та Бойчуків, 16. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Очищення технічних поверхів від мотлоху проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” прибирають від мотлоху технічні поверхи багатоповерхівок. Зокрема, прибирання здійснили у першому-третьому під’їздах багатоповерхівки на вулиці Тарнавського, 14. Працівники підприємства висловлюють свою вдячність мешканцям, які тримають свої будинки у чистоті.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Люкс”

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по миттю сходових кліток та дверей у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство, зокрема, на Тарнавського, 3 та 22.   Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій.   Зокрема, здійснили косіння прибудинкової території на бульварі Вишневецького, 2, 4.   Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” профілактичний ремонт електрощитків у багатоповерхівках

Працівники ПП “Вікторія – М” профілактичний ремонт електрощитках у багатоповерхівках. Зокрема, днями був проведений профілактичний ремонт електрощитка у будинку на Морозенка, 7. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” проводять ремонт частини труби дощезливної каналізації

Заміну частини труби дощезливної каналізації у підвалі будинку на вулиці Курбаса, 9 здійснили працівники ПП “Вікторія – М”.   Виконання такої роботи вимагає не тільки певного набору інструментів і досвідчених рук, а й багатьох знань, якими володіють працівники ПП “Вікторія – М”.   Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Ремонт відмостки провели працівники ПП “Благоустрій”

Встановлення опалубки та ремонт відмостки на вулиці Лепкого,6 провели працівники ПП “Благоустрій”.   Відмостка являє собою покриття, яке оформляється по периметру будинку. Вона створюється певної ширини, в ідеалі – до одного метра. Завдяки відмостці вода не має руйнівної дії на фундамент будинку. Її конструкція передбачає, що талі води відразу потрапляють в каналізаційну систему. Вона запобігає промерзанню ґрунту навколо будови. Завдяки ... Детальніше »

Очищення ринв здійснили працівники ПП “Благоустрій”

Очищення ринв здійснили працівники ПП “Благоустрій” у будинку на вулиці 15 Квітня, 6. Такі роботи здійснюються регулярно, адже від чистоти ринв залежить здатність стікання дощових опадів.   До слова, ринви вимагають регулярного поточного ремонту та заміни певних ділянок. При потребі будинки, де ринви неможливо відремонтувати поточним способом, обслуговуюче підприємство пропонує вносити до титульних списків для подальшого здійснення капремонту.   Тернопіль ... Детальніше »

Очищення ринв у будинку здійснили працівники ПП “Східний масив”

Очистку ринв над входами до під’їздів у будинку здійснили працівники ПП “Східний масив” у будинку на вулиці Чорновола, 2. Такі роботи здійснюються регулярно, адже від чистоти ринв залежить здатність стікання дощових опадів. До слова, ринви вимагають регулярного поточного ремонту та заміни певних ділянок. При потребі будинки, де ринви неможливо відремонтувати поточним способом, обслуговуюче підприємство пропонує вносити до титульних списків для ... Детальніше »