28.09.2024 16:04
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 21.06.2024

Працівники ПП “Благоустрій” проводять вивезення великогабаритних відходів

Збирання, навантаження та вивезення великогабаритних відходів у житловому фонді здійснюють працівники ПП “Благоустрій”. Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснюють шпаклювання відкосів

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” здійснюють шпаклювання відкосів після встановлення нових пластикових вікон. Роботи проводять у будинку на вулиці 15 Квітня,27,4 підʼїзд та 15 Квітня , 25,3 підʼїзд. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять фарбування лавок

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування лавок для відпочинку та елементів дитячого обладнання.  Роботи з фарбування лавок виконані зокрема у першому, третьому дворі на вулиці Чубинського, 4. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Нові лавки для відпочинку встановили працівники ПП “Люкс”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівники ПП “Люкс” у дворах, які обслуговує дане підприємство. Зокрема, днями, виготовлені на базі підприємства лавки були встановлені та пофарбовані  у дворі  на вулиці  Бродівській, 54б. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Очищення бордюрів від трави проводять працівники ПП “Люкс”

Очищення поребриків від трави проводять працівники ПП “Люкс”. Роботи виконують поблизу будинків на вулиці, які обслуговує підприємство, зокрема на Бродівській,54, 54б. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Частковий ремонт парапету проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” проводять роботи по частковому ремонту парапету  у будинку за адресою проспект Злуки, 31. Парапет – це невисока стінка, що захищає покрівлю будівлі, терасу чи балкон, а в даному випадку – розташований між поверхами. Відтак для того, щоб уникнути підтікання дощових опадів, у належному стані необхідно підтримувати і покрівлю загалом, і парапети. Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Люкс”

Працівниками  ПП “Люкс” проводяться роботи по миттю сходових кліток та дверей у багатоповерхівках, які обслуговує підприємство, зокрема, на Бойчуків, 1а. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на вулиці Коновальця, 16. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання покрівель проводять працівники ПП “Люкс”

Прибирання від сміття покрівель та поточний ремонт покрівні  у будинку  на проспектиі Злуки, 31 проводять працівники ПП “Люкс”. Виконання таких робіт є необіхдним, адже потрапляння відходів у стоки для дощових вод блокує їх, що спричиняє протікання покрівлі. Тернополяни викидають сміття навіть на дахи власних багатоповерхівок   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють профілактичні роботи у системі освітлення

Працівники ПП “Люкс” здійснюють профілактичні роботи у електрощитках. Зокрема роботи виконані у будинках на вулиці Микулинецькій Бічній, 2,4,8. Проблеми з електропостачанням є завжди актуальними, адже при здачі будинків в експлуатацію не було передбачено, що мешканці будуть користуватися великою кількістю електроприладів. Детальніше »