28.06.2024 03:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 20.06.2024

Працівники ПП “Люкс” здійснюють миття дверей та сходових кліток

Миття вхідних дверей до підʼїзду та сходових кліток на Лепкого, 11 та Тарнавського, 16 здійснюють працівники ПП “Люкс”. Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, здійснили косіння прибудинкової території на бульварі Вишневецького, 4. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” відновлюють теплопостачання у місцях загального користування

Працівники ПП “Вікторія – М” відновлюють теплопостачання у місцях загального користування. Роботи виконали у четвертому під’їзді будинку на вулиці Морозенка, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують тамбур та сходові клітки

Працівники ПП “Люкс” ремонтують сходову клітку першого поверху  та тамбур . Зокрема, розпочали роботи з ремонту (штукатурення, побілка, фарбування)   тамбуру у будинку на проспекті Злуки, 55  у першому та другому підʼїздах. Тернопіль житлово-комунальнй Детальніше »

У Тернополі проводять безкоштовну вакцинацію домашніх тварин від сказу

На території обслуговуючих підприємствах згідно графіка у Тернополі проводять безкоштовну вакцинацію домашніх тварин від сказу. Сьогодні тварин вакцинують біля адмінприміщення ПП “Люкс”. Вакцинація – безкоштовна і проводиться згідно графіка проведення профілактичних щеплень затвердженого начальником управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.Кожен власник, який утримує тварину, повинен дбати про її безпеку. Відтак усі тварини мають вакцинуватися проти сказу, а власники повинні дотримуватися ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють шпаклювання відкосів

Працівники  ПП “Люкс” здійснюють шпаклювання відкосів після встановлення нових відкосів. Роботи проводять у будинку на вулиці Захисників України,1. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на  вулиці  15 Квітня, 15, Куліша ,1,3 ,10. а також провели прибирання трави після косіння. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” розпочали реконструкцію сходового маршу

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” почали реконструкцію сходового маршу при вході у третій під’їзд багатоповерхівки на вулиці 15 Квітня, 23.   Їх облаштували  спеціальною неслизькою плиткою. Завдяки роботі працівників підприємства, сходи стануть безпечнішими та охайнішими. Напередодні відремонтували сходи до другого під’їзду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках сходових кліток у першому та другому під’їздах на вулиці Шпитальній, 6. Роботи проводять з метою обмеження доступу голубів у місця загального користування у багатоповерхівці. До слова, деякі тернополяни підгодовують голубів на горищах багатоповерхівок, щоб впіймати їх для використання в їжу.  Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Днями покошено прибудинкову територію на вулиці  Київській, 8. Детальніше »