28.09.2024 16:11
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 17.06.2024

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ПП “Вікторія – М” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, вдруге здійснили косіння прибудинкової території на вулиці Морозенка, 5. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки. Зокрема, днями розпочали  ремонт сходової клітки у під’їзді будинку на проспекті Степана Бандери, 78. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Сімнадцятого червня зупиняється котельня на вулиці Київська, а також без ГВП ділянка на “Бамі”

Сьогодні, сімнадцятого червня  на ремонтний період зупиняється котельня на вулиці Київська, 3с. У зв’язку із підготовкою теплової мережі до опалювального сезону 2024-2025р.р. та виконанням гідравлічних випробувань дана котельня буде зупинена від 17.06. по 03.07.2024 р. (на сімнадцять днів). Враховуючи це буде припинено подачу гарячої води у житлові будинки за адресами: Котельня Київська, 3с                       ІТП 15 Квітня,15,17,19,21,23,25,27,29,31,35 15 Квітня,37,39,41,43,45 15 Квітня,1,3,3б,5,5б 15 ... Детальніше »

Прибирання горищ продовжують працівники ПП “Наш дім”

Прибирання горищ та сходових кліток  продовжують працівники ПП “Наш дім”. Роботи із прибирання мотлоху  на горищах провели у будинках, які обслуговує підприємство, зокрема у будинку на вулиці Протасевича, 14. Ключі від дахів та горищ повинні мати лише працівники обслуговуючого підприємства, а виходи туди повинні бути замкнені. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Косіння газонів та прибирання територій від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. зокрема у дворі на Савури, 10. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Фарбування елементів дитячого обладнання продовжують працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують фарбування лавок та обладнання дитячих майданчиків. Фарбування елементів для відпочинку проводиться і у інших дворах, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Прибирання сходових кліток проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по миттю сходових кліток та перил, а також обмітання павутиння на сходових клітках. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують входи у будинку

Працівники ПП “Благоустрій”  завершили  ремонт входів у будинку на вулиці Київській, 3. Тут здійснили фарбування, шпаклювання та побілку стін. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Днями покошено прибудинкову територію на вулиці  Київській, 4,8,10. Тут відразу ведеться прибирання розкинутої скошеної трави, та очищаються дерева від молодих пагонів. Детальніше »

Світильник з датчиком руху вирвали на сходовій клітці у багатоповерхівці

Світильник з датчиком руху вирвали вандали на сходовій клітці у багатоповерхівці. Про це розповідають у ПП “Благоустрій”, яке обслуговує багатоповерхівку та, власне, працівники якого встановлювали даний світильник.   Недобросовісні особи зіпсували спільне майно у будинку на вулиці Київській,  4 у третьому під’їзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »