23.06.2024 05:59
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 14.06.2024

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять заміну засувок

Працівники ПП “Вікторія-М” проводять заміну засувок. Зокрема, роботи із заміни  засувки в системі теплопостачання здійснюють у будинку на Вишневецького,5. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу води у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Днями покошено прибудинкову територію на вулиці  Київській, 18. Тут відразу ведеться прибирання розкинутої скошеної трави, та очищаються дерева від молодих пагонів. Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” проводять заміну частини труби опалення

Працівники ПП “Благоустрій” провели заміну частини труби опалення в підвалі першого під ‘їзду по вулиці Лепкого, 14. Роботи виконуються для безперебійної подачі тепла у опалювальний період. Детальніше »

Зароблення швів відкосів після облаштування вікон проводять працівники ПП “Наш дім”

Зароблення швів відкосів після облаштування пластикових вікон проводять працівники ПП “Наш дім”. Роботи виконують у будинку на вулиці Савури, 7. Детальніше »

Миття сходових кліток проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по миттю сходових кліток та перил. Завдяки дбайливим рукам працівників підприємства, які здійснили генеральне прибирання, у під’їздах стало чисто і охайно. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння газонів та прибирання територій від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. зокрема у дворі на Савури, 10. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” провели заміну світильника

Світлодіодні світильники з детектором руху облаштовують працівники ПП “Люкс”. Зокрема, заміцну світильника провели на сходовій клітці другого під’їзду у будинку на проспекті Злуки,25. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що ... Детальніше »

Дашок над балконом ремонтують працівники ПП “Люкс”

Дашки над балконами ремонтують працівники ПП ”Люкс” у будинку над окремими квартирами будинку на проспекті Злуки, 55. Роботи виконуються, щоб уникнути затікання дощових вод чи талого снігу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Східний масив” ремонтують сходові клітки. Зокрема, днями розпочали  ремонт сходової клітки у під’їзді будинку на проспекті Степана Бандери, 78. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

З 17 по 22 червня буде частково перекрито рух транспорту на вул. Євгена Коновальця

У зв’язку з поточним ремонтом дорожнього покриття з 17 по 22 червня буде частково перекрито рух транспорту на ділянці дороги від перехрестя вул. Євгена Коновальця – вул. Іллі Рєпіна до примикання вул. Євгена Коновальця з вул. Бойківська. Рішення прийнято на черговому засіданні виконавчого комітету. На ділянці будуть встановлені дорожні знаки згідно зі схемою організації дорожнього руху, яку можна переглянути тут. Прохання ... Детальніше »