23.06.2024 06:14
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 13.06.2024

Дератизацію у підвальних приміщеннях проводять працівники ПП “Люкс”

Дератизацію у підвальних приміщеннях проводять працівники ПП “Люкс”. Таку роботу здійснюють регулярно у житловому фонді, який обслуговує ПП “Люкс”. Дератизація — це комплекс санітарно-гігієнічних, інженерно-технічних та протиепідемічних заходів, які включають роботи з винищування та захисту від синантропних гризунів у будівлях і спорудах населених пунктів, на транспорті та в довкіллі. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Дезінсекцію підвальних приміщень проводять працівники ПП “Люкс”

Працівники  ПП “Люкс”  проводять дезінсекцію бліх у підвальних приміщеннях багатоповерхівок, які обслуговує підприємство. Днями  була здійснена дезінсекція  підвальних приміщень першого – п’ятого під’їздів  у будинках на  на проспекті Злуки, 43. Дезінсекція – комплекс профілактичних і винищувальних заходів із знищення та врегулювання кількості комах (тарганів, мурашок, клопів, бліх, комарів, мух, вошей, молі, кліщів тощо), які мають епідеміологічне та санітарно-гігієнічне значення. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівників ПП “Люкс” навчали правил пожежної безпеки

Працівників ПП “Люкс” навчали правил пожежної безпеки.  Лекцію провели в адмінприміщенні підприємства Детальніше »

Призупинять ГВП до окремих будинків для проведення гідравлічних випробувань

Для проведення гідравлічних випробувань від сьогодні, 13 червня  2024 року,  буде призупинене ГВП до окремих будинків, а саме –  до житлових будинків на вул. Симоненка,2,4,6,8,10,12,16,18,20; Куліша,1,3,4; 15 Квітня,37,39,41,43,45. Роботи будуть виконувати від з 13.06 по 03.07.2024 року. КП ТМТКЕ     Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” облаштовують сміттєвий майданчик

Працівники ПП “Східний масив” облаштовують сміттєвий майданчик плитами для зручності мешканців, а також представників підприємства, що займається вивезенням ТПВ. Роботи виконують у дворі на вулиці Протасевича, 6. Детальніше »