23.06.2024 06:21
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 12.06.2024

Працівники ПП “Люкс” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на проспекті Злуки, 55. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” здійснюють видалення самосіву

Працівники ПП “Люкс” здійснюють видалення самосіву на прибудинкових територіях Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять фарбування лавок

Працівники ПП “Люкс” продовжують фарбування лавок для відпочинку, турнікетів та обладнання дитячих майданчиків. Роботи з фарбування лавок виконані зокрема у дворі на вулиці Микулинецькій Бічній, 8. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на Микулинецький,8, 15 та Коновальця,12. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Плитку при вході облаштовують працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” облаштували облицювальну плитку  перед входом в підʼїзд у будинку на вулиці Симоненка, 4. Силами працівників підприємства плитка була облаштована у третьому під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій. Зокрема, працівники підприємства здійснили косіння газонів на прибудинковій території на  вулиці  15 Квітня, 25, а також провели прибирання трави після косіння. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” виготовляють двері у тамбур житлового будинку

Виготовлення металевих дверей у тамбур житлового будинку на вулиці Чубинського,4 здійснюють працівники ПП “Люкс”. Двері будуть облаштовані у четвертому під’їзді багатоповерхівки. Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну частини каналізаційного стояка

Працівники ПП “Люкс” проводять заміну каналізаційного кухонного стояка у одній з квартир багатоповерхівки на проспекті Злуки, 33 Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах, а також забезпечить безперебійну подачу послуг у  багатоповерхівку. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують лавки

Працівники ПП “Люкс” ремонтують та фарбують лавки і обладнання  дитячих майданчиків. Зокрема, ремонт лавки (набивання нових брусків) провели за адресою проспект Злуки, 43. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у під’їзди

Працівники ПП “Люкс” ремонтують входи у перший-третій під’їзди на бульварі Петлюри, 7. Також проведуть роботи з побілення, штукатурення та фарбування входу. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »