23.06.2024 05:45
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 11.06.2024

Працівники ПП “Вікторія – М” провели заміну світильника

Світлодіодні світильники облаштовують працівники ПП “Вікторія – М” . Зокрема, заміцну світильника провели при вході до під’їзду у будинку на вулиці Морозенка, 7. Детальніше »

Прибирання покрівель проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Прибирання покрівлі у будинку на бульварі Вишневецького, 2здійснили працівники ПП “Вікторія – М”. Також тут залили стяжку. Виконання таких робіт є необіхдним, адже потрапляння відходів у стоки для дощових вод блокує їх, що спричиняє протікання покрівлі. Часто після “відпочинку” окремих осіб на покрівлях залишається сміття та нестерпний запах сечі. Дивують люди, які свідомо виносять відходи на покрівлю у випадках, коли ... Детальніше »

Частину стояка гарячого водопостачання замінили працівники ПП “Люкс”

Частину стояка гарячого водопостачання замінили працівники ПП “Люкс” у четвертому під’їзді на Тарнавського, 5. Виконання таких робіт допоможе зменшити ризик виникнення аварійних ситуацій на будинкових мережах. За багато років експлуатації труби піддаються повільній корозії, а це призводить до протікання. Крім того, всередині труби з часом накопичується осад, який перекриває просвіт, саме тому виникає необхідність проведення заміни стояків водопостачання та водовідведення. Детальніше »

Плитку при вході облаштовують працівники ПП “Люкс”

Працівники ПП “Люкс” облаштували бруківочну плитку у тамбурі перед входом в другий  підʼїзд у будинку на Тарнавського, 1. Силами працівників підприємства плитка була облаштована у третьому під’їзді  багатоповерхівки. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Поточний ремонт покрівель проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”

Частковий ремонт покрівлі із рулонних матеріалів над окремими квартирами у житловому будинку за адресою вулиця 15 Квітня, 41  проводять працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”. Часто самі жителі руйнують свої покрівлі, адже полюбляють позасмагати тут. Не особливо дбають про цілісність покрівлі і інтернет-провайдери, працівники яких облаштовують кабелі. Особливо небезпечне перебування на покрівлі для малолітніх дітей. Про відкритий вихід на покрівлю ... Детальніше »

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки

Працівники ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс” ремонтують сходові клітки. Зокрема, розпочали ремонт сходової клітки з фарбуванням панелей, перил за адресою Симоненка, 12 у другому  під’їзді. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” впорядковують кущі та клумби

Працівники ПП “Люкс” здійснюють впорядкування клумб на прибудинкових територіях та підрізають кущі. Зокрема, впорядкування території та клумб провели но Лепкого, 9. Підрізку кущів провели у дворах на Тарнавського,5 та Злуки, 33. Представники підприємства щиро дякують мешканцям, які долучаються до впорядкування територій та до озеленення, адже біля багатьох будинків можна побачити красиві охайні клумби. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У Тернополі відремонтувати двір можна на умовах співфінансування за формулою: 80% кошти міського бюджету, 20% – мешканці

Тернопільська міська рада збільшує розмір фінансування з бюджету громади на проведення ремонтів прибудинкових територій на умовах співфінансування. Відповідні зміни до порядку проведення ремонтів житлового фонду на умовах співфінансування прийняли на черговому засіданні сесії міської ради. Зокрема, ремонт прибудинкової території буде проводитись у таких співвідношеннях: дольова участь у співфінансуванні за рахунок бюджету громади – 80% (раніше було 70%); кошти співвласників, ОСББ, ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” продовжують косіння прибудинкових територій

Працівники  ПП “Люкс” продовжують косіння трави на зелених зонах прибудинкових територій на Лепкого, 9 та 11. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Східний масив” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Східний масив” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Коперника, 3. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »