23.06.2024 05:47
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 10.06.2024

Працівники ПП “Люкс” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Люкс” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема на вулиці Вербицького, 10 та Коновальця, 20. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний       Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках

Працівники ПП “Люкс” облаштовують сітки на сушках сходових кліток у першому під’їзді на вулиці Вербицького, 4. Роботи проводять з метою обмеження доступу голубів у місця загального користування у багатоповерхівці. До слова, деякі тернополяни підгодовують голубів на горищах багатоповерхівок, щоб впіймати їх для використання в їжу.  Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” висадили квіти

Працівники ПП “Люкс” висадили квіти поблизу будинку на вулиці Коновальця, 14. Детальніше »

Зламані внаслідок негоди гілки видаляють працівники ПП “Вікторія – М”

Зламані внаслідок негоди гілки видаляють працівники ПП “Вікторія – М”. Впродовж дня працівники підприємства зрізають пошкоджені гілки та здійснюють їх вивезення з прибудинкових територій, зокрема з двору на вулиці Великого,6. Детальніше »

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки

Працівники  ПП “Вікторія – М” ремонтують сходові клітки. Зокрема, проводять ремонт сходової клітки у четвертому  під’їзді будинку на вулиці Морозенка, 3. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Також працівники підприємства пофарбували вхідні двері в під’їзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Відновлення приладів обігріву проводять працівники ПП “Вікторія – М”

Відновлення приладів обігріву проводять працівники ПП “Вікторія – М”. Зокрема, заміну приладу опалення виконано у третьому під’їзді у будинку на  вулиці Морозенка, 3. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” обрізають кущі та живопліт

Працівниками ПП “Наш дім” проводяться роботи по санітарній підрізці кущів та живоплоту на прибудинкових територіях, які обслуговує підприємство, зокрема у дворі на вулиці Клима Савури, 3. Жива огорожа може бути декоративною або функціональною, вона виконує функцію огорожі всієї ділянки або окремої його частини.  Обрізка живоплоту – це видалення старих, хворих або пошкоджених гілок. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »

Косіння газонів та прибирання територій від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави, зокрема за адресою вулиця Довженка, 4а. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Працівники ПП “Наш дім” ремонтують цоколь

Приватним підприємством «Наш дім» проводяться роботи по ремонту цоколя в будинку на вулиці Довженка, 19. Цоколі тернопільських багатоповерхівок часто потерпають від рук вандалів – графітчиків. Якщо фасад вашого будинку зіпсували подібними графіті радимо не ігнорувати  такі дії зловмисників та писати відповідні заяви у міський відділ поліції. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Нові лавки облаштувують працівники ПП “Наш дім”

Нові лавки для відпочинку встановлюють працівниками ПП “Наш дім”. Десять лавок, виготовлених на базі підприємства, було встановлено працівниками ПП  за адресою вулиця Протасевича, 22. Тернопіль житлово-комунальний   Детальніше »