23.06.2024 05:54
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Daily Archives: 07.06.2024

Працівники ПП “Вікторія – М” здійснили ремонт сходової клітки

Працівники ПП “Вікторія – М” здійснили ремонт сходової клітки у першому під’їзді будинку на вулиці Морозенка, 3. Тут здійснюють традиційний комплекс робіт, а саме – шпаклювання, побілку і фарбування панелей та перил. Також працівники підприємства пофарбували вхідні двері в під’їзд. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”

Косіння прибудинкових територій продовжують працівники ПП “Благоустрій”. Днями покошено прибудинкову територію на вулиці  Лепкого, 10, 14. Тут відразу ведеться прибирання розкинутої скошеної трави, та очищаються дерева від молодих пагонів. Детальніше »

Працівники ПП “Благоустрій” ремонтують двері контейнерного майданчика

Працівники ПП “Благоустрій” облаштували двері контейнерного майданчика. Роботи  виконують для мешканців будинку на вулиці Лепкого, 6. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Видалення трави під бордюрами проводять працівники ПП “Наш дім”

Видалення трави під бордюрами проводять працівники ПП “Наш дім”. Роботи виконують поблизу будинків, які обслуговує підприємство. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Косіння газонів та прибирання територій від трави проводять працівники ПП “Наш дім”

Працівники ПП “Наш дім” продовжують косіння трави на газонах на прибудинкових територій та прибирання територій від трави. Регулярне викошування – це не тільки красивий вигляд газону, але і гарантія здоров’я і гарного рівномірного росту трави впродовж тривалого періоду. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

У застосунку «е-Тернопіль» тимчасово неможливо оплатити за послуги теплопостачання

У мобільному застосунку «е-Тернопіль» тимчасово недоступні послуги з подачі показників за спожиту гарячу воду та неможливо здійснити оплату за надані послуги з теплопостачання та гарячого водопостачання у зв’язку з технічними особливостями. Команда застосунку «е-Тернопіль» сподівається якнайшвидше повернути дану послугу у застосунок, як тільки буде технічна можливість. Про відновлення послуги повідомимо додатково. Наразі оплатити за ці послуги можна у банківських відділеннях. ... Детальніше »

Доукомплектування дитячого майданчика проводять працівники ПП “Східний масив”

Доукомплектування дитячого майданчика проводять працівники ПП “Східний масив”. Новий елемент дитячого обладнання облаштували на дитячому майданчику на вулиці Вояків дивізії Галичина, 18. Тернопіль житлово-комунальний     Детальніше »

З 10 червня у Тернополі на вулицях міста розпочнуть роботи з видалення сухостійних дерев

З 10 червня в Тернополі розпочнуться роботи з видалення аварійних сухостійних дерев. Під час щорічних обстежень зелених насаджень були виявлені аварійні дерева, що становлять загрозу для мешканців та інфраструктури міста. В основному це дерева, які перебувають у пошкодженому стані через стихійні явища або мають значні ознаки старіння. Особливо сильно уражені дерева в центральній частині міста, на дамбі Тернопільського ставу та ... Детальніше »

Працівники ПП “Люкс” влаштували перило

Перило на сходах облаштовують працівники ПП “Люкс”. Роботи виконують при вході у підвальне приміщення четвертого під’їзду у будинку на Злуки, 33, щоб полегшити  пересування сходами. Перило виготовлене на базі підприємства. Перила — конструкція на сходах, балконах тощо у вигляді вертикальних елементів з поручнем вгорі, висотою на пів зросту людини. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »

Миття контейнерних майданчиків проводять ПП “Люкс”

Миття контейнерних майданчиків проводять  ПП “Люкс”. Проведено роботи за адресою вулиця Чубинського, 4. Тернопіль житлово-комунальний Детальніше »